søndag 10. november 2013

The City - New York


Jeg er i New York igjen!!!!!!!Hurra, det er faktisk tredje gangen bare i år at jeg er her. Har reist litt rundt denne gangen før vi ankom The City så vi har bare 3 dager til rådighet her. Men det er fortsatt 3 dager å bare nyte denne flotte byen på. Jeg har jo sett veldig mye av byen før så denne gangen kan man egentlig bare slappe av litt å gå rundt på Manhattan. Men først en liten overnatting i Hoboken og et besøk hos Cake Boss!Denne gangen skal jeg kjøpe med meg noe hjem, har jo veldig lyst til å kjøpe en kjempe kake, men tviler på at den overlever flyturen over Atlanteren. Må nok finne på noe annet å kjøpe med meg.


Denne gangen var jeg skikkelig treg med å bestille hotell, så det ble ikke noe kjempe bra eller fint hotell, ikke det at vi har til vane å ligge på fem stjerners hotell, men foretrekker litt bedre enn 1 og 2 stjerners. Men alt går jo bra det viktigste er å tak over hode og at det ikke er pill råtten rom, andre hus gjester behøver jeg heller ikke. Skal lete lenge for å finne noe så dårlig på Manhattan. Men prisen på dette hotellet var ikke så verst til å være i siste øyeblikk, det var vel 1100 eller 1200 kr pr natt og det er nesten billig i NY/Manhattan. Ikke bare det, det lå bare et par minutters gange fra Time Square. Det er ikke favoritt området mitt å bo i, jeg synes det er alt for mye folk der, liker meg bedre i Soho og Tribeca området, men Time Square har sine fordeler det også. Hotell Carter som det het ligger bare 2 minutter gange fra Port Authority (det blir da midt mellom buss terminalen og Time Square) og det er utrolig lett å komme seg dit. Det går busser til alle flyplassene (John F. Kennedy, Newark og La Guardia) til/fra busstreminalen og det koster 16 dollar en vei. Veldig billig og enkelt å komme seg til sentrum på denne måten,bare pass på at du beregner god tid på til flyplasse, det kan være fulle busser og da må man vente til det kommer en ledig. De går hver 15. minutt. Tatt i betrakting av å kjøre taxi så er buss veldig mye billigere, taxi koster ca 80 dollar når alt kommer til alt, bompenger og tips og selve turen. 
Ved siden av Port Authority så ligger det en bar som heter Beer Authority og der her de super mat, drikke og veldig hyggelig betjening. Vil man smake på masse forskjellige øl typer, rett og slett ha en liten øl smakings dag/kveld, så er dette stedet å gå til.
Som jeg nevnte så skulle vi bare være i NY 3 dager denne gangen og vi hadde ingen andre planer enn å bare gå rundt å titte og ikke stresse med noe. Var jo så klart et par ting jeg hadde på agendaen, som litt shopping. Må alltid innom Century 21 og kjøpe noe der. Ingen unntak denne gangen heller, men jeg kjøpte ikke så mye da, bare en Michael Kors veske og 2 par Marc Jacobs solbriller ;)


 

Selv om vår tur var kort hadde vi tid til å møte venner som kom til NY en dag før vi dro hjem ;) Da var det bare å gå ut å spise og ta et par drinker utpå kvelden.
Som jeg nevnte i begynnelsen så var jeg innom Cake Boss i Hoboken, det er jo der det originale bakeriet er, men i og med at jeg ikke skulle reise hjem akkurat den dagen jeg var der så kunne jeg nesten ikke kjøpe noe der heller. Men det ligger en Cake Boss Cafè på bussterminalen så det var jo bare å gå innom der før man tok bussen til Newark Airport, helt genialt. 
Så det var en kort tur til New York denne gangen, men fikk jo med meg det jeg ville. Det er jo så lett å reise dit, mange flyselskaper som flyr dit og man finner ganske så rimelige billetter. Jeg kjøper alltid med SAS når det er salg og da er det god pris på billettene og jeg får bonus poengene mine. Må jo innrømme at jeg har kjøpt litt billetter på salg og har en del bonuspoeng og har derfor et bonuskort deretter ;) Det lønner seg på mange måter som for eksempel en oppgradering til business klasse for bonuspoeng. Og før man går på flyet fra Newark til Oslo og setter seg på sitt flotte sete.........

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Hei! Takk for din kommentar. Er det noe du lurer på så er det bare å spørre i vei!:)

Hi! Thank you for taking the time to comment on my blog. If you have any questions please contact me:)