søndag 5. februar 2012

Miami


Kan vel egentlig ikke skryte på meg at jeg har sett så veldig mye av Miami har faktisk bare vært der i halvannet døgn. Men selv om jeg ikke var der så lenge så fikke jeg sett og gjort en del da. Dekket det viktigste vil jeg si, spise, drikke og shoppe:) I og med at vi skulle være der så kort så var det jo bare et sted vi kunne bo, South Beach. Der er det masse hoteller å velge mellom så der finner man garantert noe som passer for akkurat deg. I South Beach er alt innen gå avstand, synes jeg da, av det lille jeg så og gjorde. Men i alle fall så er the Ocean Drive som er "hovedgata" og der er det masse restauranter og barer, og i parallell gaten bak har man flere butikker som Zara og Mango. En bar/restaurant man MÅ gå på når man er det er Mango Tropical Cafè. Det er litt av et show skal jeg si deg! Ganske fult der til en hver tid så det tar litt tid å få servering, og nesten enda lengre tid å betale, men man må bare holde ut for det er ganske artig å ha vært der. Alle prater om stedet i alle fall.

Dagene i Miami virker ganske bedagelige, nå er det jo klart at det er en del turister i området så hverdagen blir liksom ikke helt som en vanlig dag slik man er vant til, og det gjenspeiler seg jo over hele South Beach. Men fint sted er det jo, sola skinner og man er på ferie, kan jo ikke bli bedre.Det er ikke hvor som helst i verden man kan være i en storby samtidig som man er på en flott strand med hvit sand og turkis hav. Det er ganske kjent at alt i USA er ganske stort, og dette gjelder jo alt fra a-z. Til og med drinkene er gigantiske. Her i Norge er vi jo vant med at alt skal måles opp, av alkohol altså, og at det er heller litt for lite av det god enn for mye av det. I Miami er det vel litt motsatt. Buy one get one free er det som gjelder her. Ikke så veldig små er drinkene heller så man går jo på en snurr etter bare en.
Som man kan se er drinken stor ja, og man får jo en gratis når man kjøper en sånn (de er dyre ca 25 dollar for en, men det blir jo to). Vi lurte jo litt på hvor lenge man måtte bli sittende for å kunne klare å drikke opp to slike gigant drinker, hadde jo ikke så alt for mye tid, og vi skulle jo shoppe! Ikke noe problem det, her går det an å få kopper man kan ta med seg, eller skal jeg kalle det bøtter kanskje.
Ja, alt er litt spesielt i USA og uttrykket only in America stemmer veldig ofte. Bare se hva som kjørte forbi meg midt på gata i den helt vanlige trafikken hvor vanlige biler kjører.Desverre så har jeg ikke så mye å fortelle fra Miami, men jeg vil helt sikkert reise tilbake dit. Noen tips jeg fikk på veien var å leie bil og kjøre til Key West, og gjerne litt rundt i Miami, hit the nightclubs, mye å velge i mellom der eller dra på et cruise (har faktisk gjort det en gang).  Uansett så er det utrolig mye å se å gjøre bare man har tida til det. God tur!1 kommentar:

  1. Flott artikkel. Savner de gigantiske 2 for 1 drinkene på South Beach:-) Påminner meg om at det er lenge siden jeg har vært i Miami nå og er på tide å ta en tur nå som SAS har begynt å fly direkte.

    SvarSlett

Hei! Takk for din kommentar. Er det noe du lurer på så er det bare å spørre i vei!:)

Hi! Thank you for taking the time to comment on my blog. If you have any questions please contact me:)