fredag 14. august 2015

Maybeauty face mask


Sponset innlegg. Jeg var så heldig å få prøve noen super bra ansiktsmasker fra Maybeauty, de heter faktisk The incredible Face Mask og det må jeg si meg enig i at de er. Når det kommer til ansikts produkter er jeg ofte litt skeptisk da jeg har veldig ømfintlig hud som ikke tåler så mye forskjellig, og våger jeg meg på å prøve nye ting så ender det ofte med sår hud som svir og blir rød flammete. Den som ikke våger ikke vinner?
Det er så klart viktig at du har vasket bort sminke og at huden din er ren før du tar på masken, men etter det er gjort er det bare å sette i gang. Du kan jo se entusiasmen min, det er jo alltid gøy å prøve nye ting særlig hvis du finner noe som fungerer for deg. Her kan det gå begge veier.

Selve påføringen av masken er helt standard, enkel og grei, og man kan enten bruke børsten som følger med, eller du kan gjøre som meg, bruke fingrene og grise det til skikkelig. Ja, vil vel kanskje anbefale å bruke børsten, det er en grunn til at den følger med. Jeg tenker også at siden maskene kommer i porsjonpakker så bruk hele pakka med en gang, ikke vær redd for å smøre litt tjukt på, pass på at du ikke får den i håret og øyenbrynene. Det er jeg merker med en gang om jeg tåler produktet eller ikke, og til min store glede så svei det ikke og det var ingen ubehageligheter. Ha, ha in your face atopisk og psoriasis eksem!


Så er det bare å la den virke i 30-45 minutter før du tar den av. Vi valgte å la den sitte i ca 45 minutter, og det kan se ut som at den ikke er tørr for masken er litt glinsende, men tro meg den tørker, man kan jo kjenne etter litt forsiktig med fingrene får å være sikker før man tar den av. Når det klør og ansiktet ditt føles så stramt at du så vidt klarer å åpne kjeften, da er det ikke lenge igjen!


Så er det bare å ta masken av. Ja, det er faktisk bare å ta tak i masken og dra den av ansiktet. Trenger ikke noe vann eller såpe. 


Jeg må innrømme det at det var kanskje ikke bare å dra den rett av, for man må jo huske at den sitter godt og selv om man kanskje ikke vil innrømme det alltid så har vi alle sammen ansikts hår, og masken tar ikke hensyn til at det kan være litt vondt å få av. Man kjenner jo at man tar den av, men så utrolig vondt er det ikke. Vil ikke anbefale plaster metoden, bare rive det av fort for mindre smerte, prøvde det men det kan fort irritere huden litt. Ta det heller sakte og pent, men litt au, au og grimaser. Skal man ikke lide for skjønnheten da?


Når man har fått av masken, og innser at det var ikke så vondt som man skulle ha det til, kan man vaske ansiktet forsiktig i litt varmt vann. Jeg ble veldig positiv overrasket over resultatet, for huden var faktisk mye mykere og jeg trengte ikke en gang å ta på ansikts krem for masken var også fuktighetsgivende, samt at den har tatt bort død hud og virkelig renset opp. For meg som er på reisefot en del og utsetter huden min for alt mulig av forurensning (har du vært i Bangkok og snytt nesa etter en dag ute? Da vet du hav jeg prater om i så fall), så er dette en super måte å kunne få renske ansiktet skikkelig på.


Dette er uten tvil et produkt jeg vil anbefale videre, og men denne kupongkoden, msfacemask30, vil man få 30% rabatt på alle Face Mask produktene ved å gå inn på denne linken https://maybeauty.no/msfacemask30


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Hei! Takk for din kommentar. Er det noe du lurer på så er det bare å spørre i vei!:)

Hi! Thank you for taking the time to comment on my blog. If you have any questions please contact me:)