onsdag 1. januar 2014

OMG forgotten memories! British Virgin Islands and St. MaartenKan ikke tro det, men kom nettopp over flere bilder fra turer jeg ikke har fått med her! Det er jo krise, i alle fall når vi snakker om Interline Regatta på de Britiske Jomfruøyer fra 2009! Jeg vet jeg har skrevet om dette før, men har jo vært med et par ganger så da blir det mye bilder og historier. Jeg synes nesten jeg nesten må ta det med her, det er så mange artige bilder og hendelser jeg nesten hadde glemt!

La oss starte på St. Martin.


Jeg og Sissel bodde på den franske delen og vi var der utenom sesongen, men alikevel var det et fantastisk sted å være selv om det var ganske stille og rolig i midten av oktober.Mange har også kanskje hørt om flyplassen på St. Martin, Princess Julianna Airport. Ja, det er her flyene nesten lander i havet.

Vil man lese mer om St. Martin så har jeg flere innlegg på denne bloggen fra stedet samt at det ligger et innlegg på blogg.no under Mstraveltipsy ;)


Så videre på ferden så kommer vi til Tortola (BVI, British Virgin Islands), her skal hele regatta crewet møtes på Longbay Beach Resort før selve regattaen starter. Det blir jo fest og morro!


Etter felles middag på hotellet så må man jo ta turen til Bombashack!


 Og så er vi tilbake til hotellet og noe av den flotte utsikten vi hadde fra de forskjellige rommene.

Så er det klart for turens høydepunkt, Regatta! Da er det bare å møte alle på Moorings og dele seg i de respektive båtene. Vi som er på "katta" vi må ut å handle litt ;)


Ganske mye som skal inn i denne båten av diverse varer og det tar litt tid på Moorings å få alt på plass før man kan putre utover mot kveldens møteplass.


Her kommer bildene helt random og jeg vet ikke helt hvilke hendelser som var først og sist men vi starter i alle fall på cowboy og indianer fest på Saba Rock.Så går vi rett over på en eller annen slags Island party, her er jo kostymene så mangt.

 
Nattbad er ikke å fornekte..........

Og så var det alle de flotte stedene vi var på......
Et av de fineste stedene er vel kanskje Anegada hvor havet er helt blankt og sanda helt hvit. 

Men det er jo så mange flotte steder, man er tross alt i Karibien.


Fuelstopp er også nødvendig.
Noen bilder fra Peter Island....Og så var det jo litt fest og morro også både på båtene og andre steder.


Ut å handle isbiter.....


En event som er hvert år er jo selvfølgelig pirate party, og da er vi kledd opp som viktinger ;)


Og sist men ikke minst så er det jo middag og diverse på Moorings for alle regatta deltakere.blogglisten_741834a0e618bc5491d85537742dd822

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Hei! Takk for din kommentar. Er det noe du lurer på så er det bare å spørre i vei!:)

Hi! Thank you for taking the time to comment on my blog. If you have any questions please contact me:)