onsdag 22. januar 2014

Norwegian kåret til beste lavprisselskap i Europa


Nettside www.airlineratings.com har nettopp kåret Norwegian til beste lavprisselskap i Europa, og det er jo bare å gratulere de med denne tittelen. Må jo si at jeg kan forstå hvorfor Norwegian går av med seieren i denne kategorien selv om konkurrentene er selskaper som Ryan Air og Easy Jet.
Videre så blir det faktisk også sagt at selv om dette selskapet (og de som vant tittelen i denne kategorien i de øvrige verdensdelene) ikke alltid har de aller laveste prisene så er de innovative og levere kundene sine kvalitetsprodukt til lav pris. Og jeg må jo si meg enig at jeg synes Norwegian er det beste lavprisselskapet i Europa, selv om de har hatt mye trøbbel i det siste så er de jo et bra lavprisselskap. Det er nettopp dette som også skiller Norwegian fra andre selskaper i for eksempel Norge, de er et LAVPRISSELSKP! For meg da så kan ikke det sammenlignes med andre selskaper som SAS, Widerøe, Thai, Lufthansa osv. Det er forskjellige produkter de tilbyr, og jeg er ikke så særlig til lavprisselskap flyger så jeg velger heller ikke det når jeg skal på tur. Jeg samler bonuspoeng for det første, så jeg foretrekker å reise med Star Alliance. Jeg er også den som liker at alle gebyrer o.l er vist med en gang jeg søker på flybilletter, hater når det blir lagt på mer og mer etterhvert som man klikker seg gjennom bestillingen. Det er godt det er mulig å velg, men hva skjer den dagen vi ikke kan velge lengre?Jeg har plassert min blogg i <a href="http://bloggurat.net/kart/registrere/6681/lillestroem">Lillestrøm</a> på <a href="http://bloggurat.net/kart/">norske bloggkart</a>!

1 kommentar:

  1. Hei,
    Bloggen din er nominert til Beste reiseblogg i Supersaver Travel Blog Awards! Travel Blog Awards er en utmerkelse der vi sammen nominerer og stemmer frem de mest inspirerende reisebloggene i fem forskjellige kategorier. Jo flere nomineringer bloggen din får, desto større er sjansen for at den kommer til finalen! Du kan laste ned en widget til bloggen som gjør det lettere for leserne dine å stemme på deg! Den finner du her: http://www.supersaver.no/konkurranse/travel-blog-awards/2013/reiseblogg. Lykke til! Med vennlig hilsen Madelene, Supersaver

    SvarSlett

Hei! Takk for din kommentar. Er det noe du lurer på så er det bare å spørre i vei!:)

Hi! Thank you for taking the time to comment on my blog. If you have any questions please contact me:)