fredag 17. april 2015

Reisefavoitter / My favourite travels of all time


Jeg har jo reist litt i mitt liv og så langt har jeg flere favoritt steder, men noen utpeker seg kanskje litt mer enn andre. Bildet over er tatt på Peter Island på de Britiske Jomfruøyer og det er vel ingen som har noe i mot slike omgivelser. Men i ingen spesiell rekkefølge, her er topp favorittene:
/ I have travelled a little bit over the years and of course I have a few favourite places in the world, some maybe more than other. The picture above is taken on Peter Island in BVI and I don't think anyone would hate those surroundings. So, in randomly order, here are the top favourites:/ 


 Cuba 


Uten tvil, jeg skal tilbake hit en gang, det er så mye mer av dette landet jeg vil se og jeg har forelsket meg helt. Vet ikke hva det er men det er noe med Cuba. Les mer her.
/Without a doubt, I'm going back to Cuba some day. I want to see so much more than what I have seen and I have just fallen in love with Cuba. I don't know what it is but there is something about Cuba. Read more here./


Fiji


Man kommer ikke lengre unna Norge og selv om det er langt så er det verdt turen. Så mye kulturer og tradisjoner som er veldig fasinerende. Her kunne man ha brukt mange uker. Les mer her
/You can't get any further away from Norway than this, and the trip is so worth it. So much culture and traditions that are very fascinating. You could easily spend weeks and weeks here. Read more here./


British Virgin Islands (BVI)


Her har jeg vært 3 ganger allerede i forbindelse med Interline regatta, en seil konkurranse for flyselskaper. Har da vært på båt så vi har reist rundt på de forskjellige øyene. Jeg kan beskrive BVI med et ord, Paradis. Les mer her, her, her og her.
/I have been here 3 times already, and every time was because of the Interline Regatta, a sail competition for airlines. We have then been on boats and had the privilege to travel around the islands. I can describe BVI in one word, Paradise. Read more hereherehere and here/


 Svalbard


Et av de mest fjære og eksotiske stedene jeg har vært på, hit skal jeg tilbake og det ikke bare en gang men gjerne flere. En av mine absolutt favoritter og en sterk anbefaling til alle som ønsker å oppleve noe helt spesielt. Les mer her og her
/ One of the most exotic places i have ever been, and I am definitely going back, not only once but several times. One of my absolute favourites and the strongest recommendation I have to people/travellers who want to experience something different and unique. Read more here and here./


Jeg må jo si at jeg er absolutt ikke ferdig med å reise så sannsynligheten for at det kommer flere steder på denne lista er stor.
/I have to say that I am not finished with my travelling so most likely this list will be longer at some stage./

8 kommentarer:

 1. Härliga bilder! Jag har inte varit på någon av dessa platser, så det ger inspiration inför framtida resande!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja det er skikkelig drømme steder flere av de. Må si jeg er veldig glad i Karibien generelt så jeg reiser gjerne dit :)

   Slett
 2. Fin inspirasjon! For min del har jeg kun vært i Cuba av disse stedene - og faktisk er det Svalbard som frister mest :-D

  SvarSlett
  Svar
  1. Det skjønner jeg godt, Svalbard er noe helt utenom det vanlige, man får liksom ikke slike opplevelser noen andre steder i verden :)

   Slett
 3. Alle disse virker jo som drømmesteder :D Har ikke vært i noen av de selv, og kunne gjerne tenkt meg å ta turen til alle, haha! Svalbard virker jo kjempeeksotisk! Men akkurat nå skulle jeg gjerne ha tatt turen til Cuba gitt...

  SvarSlett
  Svar
  1. Absolutt noen av mine favoritter, liker de kanskje så godt fordi de er totalt forskjellige, det er helt klart store forskjeller på disse stedene. Svalbard og Fiji, man kan liksom ikke komme lengre unna :)

   Slett
 4. Alle destinasjonene dine fremstår jo som de ultimate drømmestedene, men jeg har alltid hatt veldig lyst til å oppleve Cuba og Fiji! Det hadde vært fantastisk :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja jeg synes virkelig at de er drømme steder og jeg må si jeg synes jeg er heldig som har hatt muligheten til å oppleve de. Håper virkelig å få reise tilbake til de en gang også for de er alle steder jeg virkelig kunne ha tenkt meg å besøke om og om igjen.

   Slett

Hei! Takk for din kommentar. Er det noe du lurer på så er det bare å spørre i vei!:)

Hi! Thank you for taking the time to comment on my blog. If you have any questions please contact me:)