torsdag 28. mai 2015

Travel, music and festivals


Det er faktisk en god stund siden jeg har oppdatert noe her inne og det er fordi jeg rett og slett ikke har hatt så mye tid. Ja det har vært både jobb, reising og ikke minst litt konserter som er årsaken til dette, rett og slett bare levd livet. Men nå har jeg litt av hvert å skrive om så oppdateringene kommer oftere fra nå av.
/It's been a while since the last time I've posted something here and the reason is simply because I have been so busy just having fun with some travelling, work and a few concerts. I have been busy living life.But I will be updating this page more frequently from now./Festival sommeren er i gang her i Norge og veldig mange andre steder i verden og jeg kunne ikke annet enn å drømmen meg bort til de gangene jeg har vært på Hard Rock Calling i Hyde Park i London. 
/The festival summer has started here in Norway and all over Europe. Thinking about this I found my self dreaming about the times I went to London to Hard Rock Calling in Hyde Park and just memorising how much fun that was./ 

Har flere innlegg fra de turene bare se her:
Read the post from Hard Rock Calling:Bare den siste måneden har jeg klart å være på 3 forskjellige konserter som har vært utrolig bra. Så klart det er bra det er min favoritt sjanger, rap vi snakker om. Selv om jeg ikke har fått oppdatert bloggen så mye så er jeg ganske aktiv på Instagram og Twitter så det er bare å følge meg der!
/Just the last month I have been to 3 different concerts that has been just smashing. Of course it is when it's my favourite music, rap. Even though I haven't updated the blog so often now, doesn't mean I'm not active in other social media, just follow me on Twitter and Instagram to see all the fun./

Next trip is in two days to San Pedro del Pinatar in the Alicante district. 
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Hei! Takk for din kommentar. Er det noe du lurer på så er det bare å spørre i vei!:)

Hi! Thank you for taking the time to comment on my blog. If you have any questions please contact me:)