onsdag 29. januar 2014

Hvorfor stemme på meg i Travel Blog Awards?




Som jeg har nevnt tidligere har jeg blitt nominert i kategorien Beste Reiseblogg i Supersavers Travel Blog Award 2013 og jeg trenger så klart din stemme :)
Jeg har aldri vært nominert på noe som helst før, har vel egentlig ikke trodd at det var så mange som ville lese hva jeg skrev heller, men her er jeg altså. Grunnen til at jeg har denne bloggen er at jeg har så innmari dårlig hukommelse så jeg husker jo ikke hva jeg gjorde i forrige uke hvis jeg ikke skrev det opp. Da sier det seg selv at jeg ikke husker alt jeg så, gjorde og opplevde på reisene mine. Husker jo så klart de store tingene, men det er de små tingene som er så gøy å kunne mimre om og de glemmer jeg med en gang nesten. For ikke å snakke om navn på gater, barer, restauranter, butikker osv, ja det flyr rett ut av hode mitt. Derfor er det så fint å ha et sted hvor man kan skrive ned alt dette og legge ved biler så klart. Kommer også til å legge ved litt bilder som jeg har plukket ut fra diverse innlegg på bloggen så kan man se litt av det som er å finne her.
                                                                                             

                                 

Jeg har vært så heldig at jeg har hatt muligheten til å reise ganske mange steder i verden og selv om jeg ikke har vært innom alle kontinentene så har jeg vært på alt fra Fiji midt ute i Stillehavet på andre siden av verden til Svalbard helt i nord nesten ved Nordpolen. Opplevelsene har vært mange og jeg deler gledelig på alt sammen. Jeg prøver også å komme med litt andre tips enn det man kan lese i diverse reisebøker slik at de som eventuelt skulle lese innleggene mine har noen tips utenom det vanlige og kanskje noe man vil sette ekstra pris på å vite.







Jeg tenkte at det kanskje kunne være greit å komme med en liten oppsummering på hvorfor jeg synes folk burde stemme på meg. Alle vil jo at de stemmer på sin blogg så jeg tenkte jeg i alle fall kunne presentere bloggen min litt mer i håp om at det faller i smak slik at jeg får flere stemmer i Supersavers Travel Blog Award 2013. Vil som sagt også påpeke at dette er en reiseblogg fra masse forskjellige steder i verden, noen veldig vanlige reisemål og noen kanskje ikke så vanlige.

                                                            
                                   


Jeg bruker mye tid og penger (så klart) på å reise, og det er jo bare snakk om hva man selv ønsker å prioritere. Jeg føler at jeg lærer utrolig mye av denne reisingen og det gir meg kunnskap som jeg verdsetter veldig høyt. For meg er det helt klart verd det, og jeg sitter heller hjemme å sparer penger enn å gå ut, kjøper ikke så mye "unødvendige" ting her hjemme og ikke shopper jeg noe særlig heller, jeg sparer alt til reise. Og da shopper jeg så klart ;) Jeg er også veldig glad i god mat og drikke så dette er noe jeg liker å bruke litt tid på når jeg er ute å reiser. Bruker gjerne litt ekstra penger for en skikkelig god mat opplevelse, som den  gangen familien var på Noma i København. Men, det skal sies, det må ikke være en rå dyr restaurant for at jeg skal sette pris på den. Har vært på mange andre også som ikke er dyre men som er knall bra. Slike ting synes jeg det er verdt å skrive om og fortelle andre. 




Siden jeg er på reisefot titt og ofte (i alle fall i følge andre), så har jeg jo også sett mye historiske og kulturelle ting,opplevd  morsomme begivenheter og tatt del i både regattaer i Karibien og gått på den Kinesiske mur.



                                          




                           















Jeg synes jeg er veldig heldig som har hatt muligheten til å oppleve alt dette og håper at jeg får oppleve ennå mer i fremtiden. Jeg liker å skrive om ting jeg ser og gjør på min ferd, og som nevnt tidligere så er det et ganske nyttig verktøy for meg også å kunne gå inn her for å finne navn på diverse steder og ting jeg har glemt. Det er derfor jeg er opptatt av å ha med både tekst og bilder slik at jeg kan lese og se hva jeg gjorde på de forskjellige stedene. Jeg er også opptatt av å være noe mer enn en vanlig reisehåndbok, selv om mye av det jeg skriver om er helt vanlige turist ting, men jeg vil gi informasjon som er bygget på mine erfaringer og opplevelser og så fortelle videre om de på best mulig måte. Jeg har jo også vært på steder som ikke er så vanlig for oss nordmenn og da er det ekstra gøy å fortelle om det.


                               


                               


           











                    

Jeg håper jeg har klart å få frem litt om hva man kan finne i denne bloggen og så håper jeg selvsagt at den vil være til nytte for andre. Det burde være mange tips her og jeg tror det kan være noe for en hver smak. Er det noe man skulle lure på så er det jo bare å spørre.

God Tur! 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Hei! Takk for din kommentar. Er det noe du lurer på så er det bare å spørre i vei!:)

Hi! Thank you for taking the time to comment on my blog. If you have any questions please contact me:)