tirsdag 6. januar 2015

Top 5 travel moments 2014

Riomaggiore, Cinque Terre
2014 har vært full av reiseopplevelser og noen kommer man kanskje til å huske ennå bedre enn andre. Jeg er veldig glad i alle reise opplevelser jeg har hatt og setter pris på hver eneste en av de. Men skal jeg trekke frem noen reiser og nevne de så har jeg en liten liste under. Den er ikke i noen spesiell rekkefølge.
/2014 have been full of different travel experiences and some of them I might remember better than others. I love to travel and I highly appreciate all my travel experiences just as much. But if I were to acknowledge some of my travel this year I have a little list here, it is all random order./


1. New York er uten tvil en av mine favoritt byer i hele verden. Ikke uten grunn jeg har vært her 7 eller 8 ganger.
/New York, Manhattan and Brooklyn. Several post on this blog about New York, one of my favourite cities in the world./


Want to read more about New York? check out these posts. Les mer ved å klikke på disse linkene.

- New York
- New York again and from previouos visits
- The City, New York
- Manhattan, New York
- Brooklyn, New York


2. Cinque Terre er noe av det mest fantastiske og pittoreske jeg noen gang har opplev. Har du ikke vært her ennå så er dette et absolutt must. Bare se bilder og les ved å klikke på navnet under hvert bilde.
/Cinque Terre, Italy. These 5 small Fisher villages on the west coast of Italy are some of the most beautiful and rural place I have ever seen. Read about all of them by clicking on the name under the picture. This is something you do not want to miss./

Riomaggiore



Manarola

Corniglia

Vernazza

Monterosso


3. Puerto Vallarta, Mexico. Byen er delt i to turist områder, den med bare resorter og den litt mer lokale. Velg etter hva du liker best. Vi var selvsagt der det ikke er resorter, og spiste noe av den beste mexicanske maten jeg noen gang har smakt, rett fra vogna på gata. Taco og Margaritas!
/Beach holiday, either on the resort side or the a little more local side, I know what my choice is. Taco and Margaritas, seriously some of the best Mexican food I have ever had./


 

4. SAS Flight from Stavanger to Houston. Business flight med SAS og Private Air, trenger vel ikke å si så mye mer, bortsett fra at når man bygger om en 737-700 til ren business så føles det nesten som privat fly.
/This business flight from SAS and Private air is something else. When you take a Boeing 737-700 and build it into an only business flight it almost feels like you are on a private plane./


 
 
5. Lucca, Italy. Denne skjønne lille byen som ligger noen timers kjøring fra Roma er både flott og pittoresk. Mye å se selv om det er et lite sted og som mange andre steder i Italia, mye god mat og drikke. Dette er også et sted jeg anbefaler på det sterkeste som ditt neste reisemål.
/Lucca is a few hours drive from Rome and it is such a lovely, romantic and rural place. It give you a true feeling about Italy and it is a must see./ 



8 kommentarer:

 1. Alt ser fantastisk ut! Spesielt Cinque Terre, for et magisk sted. Håper på å dra dit i sommer! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja Cinque Terre var et høydepunkt. Hvis du skal dit så vil jeg anbefale deg å ha en dag på hvert sted og gå fra den ene til den andre. Kan nesten garantere at det er et reisemål du vil like veldig godt :)

   Slett
 2. Herlig, her var det mange godbiter! Mmm, misunner deg all den gode mexicanske maten! Det var virkelig et høydepunkt på min tur i mellom-Amerika også. Noe ganske annet enn norsk fredagstaco! ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja det var veldig populært med slike matvogner i Puerto Vallarta og det var faktisk en del folk som var innom de og spiste. Pratet med en amerikansk-mexicaner og han hadde kjørt en halv time bare for å spise på den vogna vi var. Tydelig at den var bra ja :)

   Slett
 3. Så mange fine opplevelser! Virker som du har hatt et fantastisk år på reisefronten :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja kan ikke klage på 2014 når det gjelder opplevelser og reise :) Nå er det bare å håpe at 2015 kan by på nye spennende, steder. Hadde vel et greit reise år du også :)

   Slett
 4. Underbara bilder! Särskilt de färgglada husen. Men mest älskar jag (som du) New York! http://www.newyorkmybite.com/

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja det er noe helt spesielt meg New York, jeg blir bare aldri ferdig med den byen. Så mange flotte tips du har på bloggen din :)

   Slett

Hei! Takk for din kommentar. Er det noe du lurer på så er det bare å spørre i vei!:)

Hi! Thank you for taking the time to comment on my blog. If you have any questions please contact me:)