mandag 3. februar 2014

Min siste sjanse i Supersavers Travel Blog AwardI dag er det siste sjanse for meg å få flere stemmer i Supersavers Travel Blog Award 2013.
Jeg håper det er ennå flere som kunne tenke seg å stemme på meg! Du kan enten bruke skjema som ligger her, fyll ut bloggnavnet mitt, Mstraveltipy, adressen til bloggen www.mstraveltipsy.com og din epost adresse, eller bare trykk på linken på forsiden av bloggen min.


Today it's my last chance to get more votes for my Travel Blog. Please vote for me by using the link under. I am nominated in the category Best Travel Blog in Supersavers Travel Blog Awards 2013. Thank you so much!


Tusen takk for at du tok deg tid til å stemme på meg!                          


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Hei! Takk for din kommentar. Er det noe du lurer på så er det bare å spørre i vei!:)

Hi! Thank you for taking the time to comment on my blog. If you have any questions please contact me:)