søndag 16. februar 2014

En uke igjen....... Travel Blog Award finalen!Da er vi kommet inn i den siste uka av stemmingen i Supersavers Travel Blog Award 2013 og jeg aner ikke hvordan det går og hvor mange stemmer jeg har pr nå. Det eneste jeg kan gjøre er jo å prøve så godt jeg kan å samle ennå flere.
Det hadde jo vært kjempe moro å vinne dette her når jeg først er så heldig å ha blitt trukket ut i finalen. Det var kjempe mange som stemte på meg i første runde, en stor tusen takk til alle dere, men nå er det altså finale runden og alle kan stemme på nytt. Det som er litt annerledes denne gangen er at man må inn på eposten adressen som man  brukte til stemming og bekrefte at den er din. Dette er jo kun for å forhindre at det blir juks og det er bra for da blir dette fair. 

Så jeg håper det er ennå flere der ute som tar seg tid til å trykke på linken under å stemme på meg!

2 kommentarer:

Hei! Takk for din kommentar. Er det noe du lurer på så er det bare å spørre i vei!:)

Hi! Thank you for taking the time to comment on my blog. If you have any questions please contact me:)