søndag 23. februar 2014

Jeg vil ikke bli slått på målstrekenNå gjelder det!!!!!!
Vi går inn i de siste timene av avstemmingen i Supersavers Travel Blog Award 2013 og i linken under ser du hvordan jeg ligger an. På søndag er det slutt for denne gang og det gjelder å snake flest mulig stemmer innen da. Altså stem innen 23 februar!! Jeg vil jo ikke bli slått på målstreken da og håper at det er ennå flere som er så snille å enten går inn på bloggen min og stemmer eller benytter seg av linken under


Stem ved å trykke på linken! Her ser du også hvordan jeg ligger an.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Hei! Takk for din kommentar. Er det noe du lurer på så er det bare å spørre i vei!:)

Hi! Thank you for taking the time to comment on my blog. If you have any questions please contact me:)