onsdag 4. desember 2013

Gratisbloggkurs = Lureri!Det er kanskje flere som har hørt om denne siden og vært inne på den? Noen har vel også kontaktet personen som driver nettsiden, lagt igjen kommentar eller spørsmål på facebook siden eller nettsiden? Vel, vært forsiktig!!!!! Jeg gjorde nettopp det samme og ble skikkelig brent.


Jeg skulle ha noen til å designe bloggsiden min og kom over denne personen som driver dette nettstedet www.gratisbloggkurs.no. Han skulle fikse siden min for den nette sum av 1995,- NOK. Ikke så ille pris det så jeg betalte og lot han få tilgang på nettsiden min slik at han kunne fikse dette. Det er jo en risk å la andre få penger før man får varen, men dessverre er det slik noen ganger at man må betale før man får produktet ferdig levert. Jeg bestemte meg for å ta en sjanse og gi denne personen the benefite of the doubt. Dumt! Det var litt mailing frem og tilbake til å begynne med, det var til og med en web designer som ble koblet inn fra denne personen og det hørtes lovende ut. Helt til pengene var overført, da ble det stille. Jeg sendte mange mail og fikk svar etter noen måneder om at det hadde jo vært sommer ferie og så var det sykdom osv osv. Ante jo ugler i mosen allerede da. Men jeg sluttet ikke å mase. Kontakten ble veldig sporadisk og de få gangene jeg fikk en mail tilbake var det alltid en unnskyldning. Etter ca 8 måneder sluttet jeg å få svar. Det som rett og slett skjedde var at han stakk av med pengene og jeg satt igjen med skjegget i postkassa. Personen er ikke å spore opp noen steder i følge register finnes han ikke i Norge og det ser ut til at han har en adresse i Spania (dette kommer fram i web sidene hans).

Det jeg vil oppnå her, er å advare andre til å ikke gå i samme fella som meg. Har denne personen lurt noen en gang og kommet unna med det så gjør han det nok igjen. Jeg var også i kontakt med politiet angående denne saken og de sa jeg måtte anmelde personen, de nevnte også at "det kan jo hende han har andre/lignende saker på seg". Dette høres jo ikke bra ut, men igjen behøver det ikke bety noen ting. Men i alle fall, styr unna denne siden og for all del ikke betal for noen av produktene/support han tilbyr, det er bare fake og lureri alt sammen, og det ender mest sannsynlig opp med at du mister pengene dine. Jeg har skrevet flere mail til personen som driver siden (navnet hans er å finne der) om hva jeg gjør videre i denne saken. Det vil så klart bli konsekvenser når man lurer andre mennesker. Jeg skulle også gjerne ha kommet i kontakt med andre som har opplevd det samme så er det flere av oss så si i fra til meg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Hei! Takk for din kommentar. Er det noe du lurer på så er det bare å spørre i vei!:)

Hi! Thank you for taking the time to comment on my blog. If you have any questions please contact me:)