tirsdag 3. juni 2014

5 enkle triks for en billigere utenlandstur


 Er du reiselysten men har ikke penger til å reise så mye som du skulle ønske? Her kommer noen enkle men nokså effektive tips på hvordan man kan få rimelige flybilletter til din drømme destinasjon.

1. Reis utenom felles feriene. Mai og august er typiske sommer måneder hvor prisene på reiser ikke er så ille og man kan gjøre gode kupp. Resten av året så kan man gjøre reisekupp rett etter de store / felles feriene (jul, påske, høstferie, vinterferie). Januar kan også en billig måned å reise i.

2. Følg med på kampanjer på flyselskapenes nettsider. Har ett selskap en kampanje så er det meget mulig at andre selskaper har det også.

3. Reis ut på en søndag med retur på en lørdag (det er ofte de billigste billettene, men dette kan så klart variere, tirsdag og onsdag kan også være bra dager å reise både ut og hjem på ). Bruker man lavpriskalendere kan man lett se hvilke dager som er de billigste.

4. Vær spontan. Ikke sett alt for mange kriterier og krav til reisen. Kan du bo uspesifisert på charter tur er det masse penger å spare, ta gjerne en restplass også. reiser du helt vanlig, altså ikke charter tur, så bo gjerne litt utenfor de store turist stedene, det er mye billigere. Vær villig til å gå litt, det kan tjener man på med tanke på bo kostnader og opplevelser.

5. Ha et budsjett. Når man er på ferie kan det være lurt å sette opp et dags budsjett så man vet hvor mye penger man bruker hver dag og man vet akkurat hvor mye turen kommer til å koste totalt. Her er det mye selvkontroll som må til.

8 kommentarer:

 1. Bra tips! Ett annat är att resa till en destination som är på väg ner i popularitet eller där resebolagen(om man nu reser charter) har överskattat efterfrågan på. Just nu i Sverige är Thailand och Egypten billigt pga minskad efterfrågan och hög tillgång av resor. I vintras var Goa väldigt billigt och Karibien jättedyrt i Sverige pga resmål som minskar och ökar i popularitet.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja det har du helt rett i. Veldig gode tips det også :)

   Slett
 2. Enig i tipsene:-) Spesielt det med spontan reise, har spart mye på det. Og det er ofte de beste reisene jeg har vært på:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så er det jo veldig gøy å være litt spontan også :) Som du sier, det er ofte de beste reisene :)

   Slett
 3. liker! Mye bra råd, fulgt dem selv når jeg reiser =)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja det er jo noen enkle men effektive tips :)

   Slett
 4. Gode råd! Jeg tror faktisk jeg benytter meg av alle disse tipsene selv når jeg skal ut å reise ;) Kjekt å spare så mye som mulig!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja det er utrolig hvor mye penger man sparer bare på å fly på litt "uvanlige" dager, hvis man har muligheten til det :)

   Slett

Hei! Takk for din kommentar. Er det noe du lurer på så er det bare å spørre i vei!:)

Hi! Thank you for taking the time to comment on my blog. If you have any questions please contact me:)