tirsdag 6. mai 2014

Hvordan gjøre ferie kuppet!


Vi er allerede i mai måned og selv om det sikkert er utrolig mange som allerede har planlagt, bestilt og betalt sommer ferien sin så er det mange som ikke har gjort det. Det er nok veldig mange som kaster seg på disse restplassene som selskapene tilbyr og det er nok ikke så dumt det hvis du ikke er så alt for spesifikk på hvor og når du vil reise. En ting er sikkert og det er at det er utrolig mye penger å spare på å hoppe på slike restplasser. Alle de store reiseselskapene har slike restplasser på sidene sine og det er spesielt ett selskap jeg vil fremheve litt her,
og det er Apollo. Ikke bare er de eksperter på Hellas, hvor de har reiser til hele 21 forskjellige øyer samt Parga (fastlandet) og de flyr direkte fra 16 byer i sommer men de har mange andre reisemål også. Faktisk så har Apollo 150 reisemål til sammen. Jeg synes de har en utrolig flott web side, den er oversiktlig og lett å finne fram på og så har Apollo mange gode tilbud. Et veldig godt tips til dere som titter på reiser til utlandet nå, eller så kalte syden reiser, så er de billigste månedene å reise mai og august. Man kan jo ikke se noen restplasser i august allerede nå men det finnes utallige reiser for dere som kunne tenke dere å reise i mai. Jeg gjorde et rasket søk på Apollo sine sider og det billigste jeg fant da var med avreise fra Oslo f.eks den 12 mai til Bulgaria til kr 798,- for 1 uke på uspesifisert bosted, denne prisen gjelder hvis man er to personer på et dobbeltrom. Er man fleksibel på reisedato, destinasjon og kan bo på uspesifisert hotell så koster disse turene nesten ingen ting. Det er fortsatt mange reiser igjen i mai og for de som synes dette blir litt for rask å reise så kan man jo tenke på at i slutten av juni begynnelsen av juli kan man begynne å titte etter restplasser for august. Skal du ha det billig så må du i alle fall holde deg borte fra fellesferien. Jeg skjønner veldig godt at ikke alle har råd til å reise på ferie midt i fellesferien for alt er så utrolig dyrt på dette tidspunktet. Se alle de gode tilbudene ved å trykke på linken under. God tur!
6 kommentarer:

 1. Det er et godt tips å prøve å legge ferien i mai eller august ja! I fjor hadde jeg ferie midt i fellesferien, men hadde likevel lyst å komme meg en tur til syden. Det er utrolig vanskelig å finne billige reiser på den tiden! Endte til slutt opp med en uspesifisert reise til Italia i to uker for 4000 kr. Det var det billigste vi fant, og da var det avreise to dager etter vi bestilte :p

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei midt i fellesferien er det ikke noe vits i å reise, det er dyrt og ikke verdt det i det hele tatt. Ja 4000 for en tur er ikke så billig når man kan få det for under 1000 lappen i mai eller august:)

   Slett
 2. Can't read this post, but enjoyed the beach picture just the same. Forgot to tell you previously..I'm your newest follower.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hi Sandy! That is so nice to hear that you are following me :) I have been following you for a little while as well. I'm sorry some of my post are in Norwegian and that you can read them, but I do write a lot in English as well :) I do have Google Translate, how it translates is another story :) :)

   Slett
 3. Gode tips! Å reise i fellesferien er ikke spesielt gøy, hverken for lommeboka eller privatlivet, hehe. Jeg prøver alltid å dra utenom høysesongen til de forskjellige stedene, dersom jeg kan. Det var for eksempel veldig lite turister på Island nå i begynnelsen av mai, og vi fikk ha de fleste stedene vi besøke til oss selv. Helt herlig!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja jeg er enig at det er en mye bedre opplevelse når man ikke her hundrevis av andre turister rundt seg. Hater å stå og gå i kø, absolutt det verste jeg vet og unngår det mer en gjerne hvis jeg kan :)

   Slett

Hei! Takk for din kommentar. Er det noe du lurer på så er det bare å spørre i vei!:)

Hi! Thank you for taking the time to comment on my blog. If you have any questions please contact me:)